Tisková zpráva z RMB č. R8/031 dne 19. 6. 2019

19. červen 2019

RMB schvaluje

- smlouvu mezi městem Brnem a společností TECHSPORT, s.r.o., na dodávku jednoho nového užitkového automobilu pro hasiče. Ten bude sloužit k dovozu speciálních prostředků na místo zásahu, které jsou uloženy na hasičských stanicích, k odstraňování následků mimořádných událostí (odvoz materiálu), zajištění chodu hasičských stanic města Brna (převoz dýchací techniky, věcných prostředků, čerpadel apod.). Nabízená cena činila 771 tisíc korun; 8

- projektový záměr „Rekonstrukce asfaltových cest na Ústředním hřbitově města Brna“; 13 více tisková zpráva

- kupní smlouvu mezi městem Brnem a společností Skanska a.s. na dodávku dvou kusů stojanů na kola na nádvoří Nové radnice. Každý je složený ze tří oblouků, celkem jsou tedy až pro 12 kol. Jedná se o stojany podobného typu jako ty, které už jsou umístěné na Dominikánském náměstí. Cena je 50 tisíc Kč bez DPH za oba kusy; 49

- projektový záměr „Cyklistická stezka Svratecká (v úseku hrad Veveří–Rakovec), aktualizace investičního záměru“ s celkovými náklady ve výši 85,762 milionu Kč; 60 více tisková zpráva

tis@brno.cz