Město našlo nového vydavatele, Brněnský metropolitan začne vydávat od dubna

9. března 2018

Rada města Brna na své schůzi dne 20. února 2018 schválila výběr dodavatele u veřejné zakázky na vydávání Brněnského metropolitanu. Od dubna tak měsíčník bude vydávat a distribuovat firma Pocketmedia. Březnové číslo dnes vyšlo elektronicky.

Město Brno vypsalo na konci ledna výběrové řízení u veřejné zakázky malého rozsahu na vydávání Brněnského metropolitanu a oslovila pět firem, které mají zkušenosti s vydavatelskou činností. Z došlých nabídek doporučila komise radě města nového vydavatele. Na základě doporučení se jím stala brněnská firma Pocketmedia. Ta mimo jiné vydávání i časopis KAM Turistického informačního centra města Brna.

Město si od nové spolupráce slibuje například i kvalitnější distribuci, na kterou si často obyvatelé Brna stěžovali.

Důvodem k ukončení smlouvy s předchozím vydavatelem, který Brněnský metropolitan vydával od roku 2009, byly pochybnosti města ohledně dodržování závazků vyplývajících z této smlouvy.

Pod novým vydavatelem vyjde Brněnský metropolitan poprvé v dubnu. Březnové „překlenovací“ číslo je ode dneška k dispozici elektronicky, a to na adrese www.brno.cz/metropolitan . Město o novém vydání informuje skrz všechny své kanály a budeme rádi, pokud nám pomůžete tuto informaci dostat i mezi vaše čtenáře a fanoušky. Zájemci, kteří si budou chtít nechat elektronické číslo zaslat, mohou vyplnit svou e-mailovou adresu na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_lOgmq20ep4casYUJ8pJSDGWAPBpXxIHO0oYFZAVthUigLg/viewform