Dny otevřených dveří brněnských sportovišť nabídnou vstup zdarma

31. října 2017

Během vánočních svátků připravuje městská společnost STAREZ SPORT akci s názvem Den otevřených dveří brněnských sportovišť. Během doby konání akce, a to od 27. do 29. prosince 2017, bude na vybraných sportovištích vstup zdarma a návštěvníky čeká i doprovodný program.

„Mezi vánočními svátky si budou moci Brňané a další návštěvníci užít sportování a relaxaci na městských sportovištích zdarma. Do akce se zapojily Lázeňské a relaxační centrum Rašínova, Městský plavecký stadion Lužánky, Aquapark Kohoutovice, Kluziště za Lužánkami a Krytý plavecký bazén Ponávka. Zároveň Rada města Brna zve i ostatní provozovatele brněnských sportovišť, aby se k akci také připojili,“ uvedl první náměstek primátora Petr Hladík.

PROGRAM AKCE od 27. 12. do 29. 12. 2017

▪ Aquapark Kohoutovice
– Nabídne blokový vstup zdarma. Návštěvníci se budou střídat ve 2hodinových blocích, na které se bude třeba rezervovat. Mezi jednotlivými bloky bude vždy následovat přestávka na úklid.
- 27. 12. 2017 v 11 hodin uspořádá Mistrovství Brna v jízdě na tobogánu.

▪ Městský plavecký stadion Lužánky
– Umožní vstup zdarma.
- 27. 12. 2017 od 16:15–17:30 představí Paddleboardy – proběhne ukázka cvičení a bude možné si vyzkoušet i jízdu.

▪ Lázeňské a relaxační centrum Rašínova
– Nabídne blokový vstup zdarma za stejných podmínek jako Aquapark Kohoutovice (střídání návštěvníků ve 2hodinových blocích s nutnou rezervací).

▪ Bazén Ponávka
– Umožní vstup zdarma.
- 28. 12. 2017 se od 12:00 do 13:00 bude konat cvičení pro seniory.

▪ Mobilní kluziště za Lužánkami
– Poskytne vstup zdarma ve standardním 2hodinovém bloku.
- 29. 12. 2017 mezi 9:00 a 11:00 proběhnou závody ve střelbě na branku a soutěž o nejhezčího sněhuláka.

Dále se předpokládá, že se do programu zapojí i Sportovní a rekreační areál Kraví Hora a Stadion Sokola Brno I.

Bc. Filip Poňuchálek
mobil: +420 773 785 318