Během Dnů sportovišť bude vstupné na městská sportoviště zdarma

8. prosince 2021

Městská rada dnes souhlasila s tím, že společnost STAREZ – SPORT nebude vybírat během Dnů sportovišť, které se konají 27.–29. prosince, na svých sportovištích vstupné.

Do akce se zapojí Lázeňské a relaxační centrum Rašínova, Městský plavecký stadion Lužánky, Aquapark Kohoutovice, bazén Ponávka a kluziště na Vodově a za Lužánkami. Mnohá sportoviště mají připraveny speciální akce, například v lužáneckém plaveckém stadionu bude možné vyzkoušet si jízdu na paddleboardech nebo v Aquaparku Kohoutovice aquazorbing.

„Dny sportovišť u nás mají velkou tradici a mrzelo mě, že se loni neuskutečnily. Je to skvělá příležitost hlavně pro děti, aby trávily volný vánoční čas zábavným i užitečným způsobem. Doufám proto, že letos vše dopadne dobře a že se k této akci, tedy ke vstupnému zdarma, přidají i ostatní sportoviště, která s tímto oslovíme. Akce se letos koná od pondělí 27. do středy 29. prosince a registrovat se můžete na stránkách https://dnysportovist.sportujemevbrne.cz/,“ uvedl 1. náměstek primátorky Petr Hladík.

Dny sportovišť města Brna 2021 se budou realizovat v souladu s aktuálními opatřeními vlády a za předpokladu, že sportovní areály budou moci být v tomto období otevřeny pro veřejnost.