Brno připravuje informační kampaň k rezidentnímu parkování

14. února 2017

Rada města Brna schválila výzvu k podání nabídek na informační kampaň týkající se oblasti placených stání (jak zní oficiální název pro rezidentní parkování) ve městě Brně. Tento projekt zde bude postupně zaváděn od září letošního roku, kdy vzniknou oblasti rezidentního parkování v městské části Brno-střed.

„Budeme se snažit o co nejlepší informovanost o rezidentním parkování mezi obyvateli města a návštěvníky. Informační kampaní chceme předejít případným nedorozuměním, zmatkům či chaosu, jak tomu bylo při jeho zavádění v Praze,“ uvedl k připravované kampani náměstek primátora pro oblast dopravy Matěj Hollan.

Pro úspěšnou realizaci projektu bude připravena informační kampaň, která bude o rezidentním parkování detailně informovat nejen obyvatele jednotlivých městských částí, již budou přímo zapojeni, ale také ostatní Brňany a návštěvníky města. Součástí kampaně pak bude informace o možnostech parkování ve městě Brně a v okolí, např. parkoviště P+R u železničních terminálů.

Lhůta pro podání nabídek je do 8. března 2017 do 10 hodin. Zájemci mohou své nabídky doručit na adresu zástupce zadavatele, jímž je MT Legal s.r.o., advokátní kancelář, Jakubská 1, 602 00 Brno, 3. patro, na recepci (provozní doba v pracovní dny mezi 8.00 až 12.00 a 13.00 až 16.00, vyjma posledního dne lhůty, kdy je třeba doručit do 10.00). Nabídka musí být podána nejpozději do konce lhůty pro podání nabídek.

Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 2,5 milionu až 2,8 milionu korun bez DPH.

Bc. Filip Poňuchálek
mobil: +420 773 785 318